Coaching by Wouter in Zeeland Goes

Coachingbywouter

Mijn naam is Wouter van Bennekom (45). Ik ben getrouwd, vader van twee dochters en een zoon, woon in Goes en werk met veel plezier als opleidingsdirecteur bij Scalda. Daarnaast help ik als coach mensen op het gebied van allerlei soorten levens -en loopbaanvragen, of het nu gaat om stress, keuzes maken, relaties, zingeving, twijfel of onzekerheid.

Luisteren zonder te oordelen en krachtige vragen stellen heeft altijd impact. De juiste vraag kan levens veranderen en bijzondere inzichten opleveren. Het is daarom dat ik dit zo graag doe.

Uiteraard heb ik zelf de nodige levenservaring opgedaan en de schaduwkant van het leven leren kennen…

Wellicht ook interessant.....

Populaire berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *