Coaching by Wouter Zeeland

Leiderschapscoaching

De afgelopen 10 jaar heb ik als teamleider en directeur gewerkt bij een aantal onderwijsorganisaties. Reorganisaties, fusies en het opheffen van opleidingen, opbouwen van nieuwe afdelingen, alles kwam voorbij. Dit had uiteraard veel impact op (het werkgeluk van) medewerkers. Ik heb enorm veel geleerd over psychologie, sociale processen en vooral over de invloed van leiderschap op menselijk gedrag, motivatie en welbevinden. Jarenlang heb ik medewerkers gecoacht op zowel vaardigheid als persoonlijke
ontwikkeling. Ik ben dan ook behoorlijk ‘doorgewinterd’ en heb ervaren wat werkt en wat niet. Mijn van nature mensgerichte leiderschapsstijl die uitgaat van vertrouwen en gelijkwaardigheid bleek keer op keer een succesformule.

Deze kennis en ervaring zet ik graag in om jou te helpen. Als coach, als sparringpartner bij specifieke casuïstiek, on-the-job, observator…. net waar jij de meeste behoefte aan hebt. Maatwerk dus! Na afloop ben jij in staat mensen te inspireren en te motiveren vanuit jouw eigen natuurlijke kracht.

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.
Mail naar: info@coachingbywouter.nl

Wellicht ook interessant.....

Populaire berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.