“Als je alleen kracht uitstraalt bouw je een muur om je heen. Als je je open en kwetsbaar opstelt zien mensen je kracht”

Carla Leutscher

Herken je dit?

  • Je ervaart dat je sommige gesprekken lastig vindt en kunt wel wat hulp gebruiken.
  • Je gelooft erin dat mensgericht coachend leiderschap leidt tot meer resultaat, maar twijfelt over de aanpak.

Wil je dit?

  • Lastige gesprekken voeren, zonder knoop in je buik.
  • Het belang van de medewerkers uit je team en die van de organisatie in de juiste balans dienen.
  • Handelen naar je persoonlijke waarden?
  • Een koers varen die bij je past?

De afgelopen 10 jaar heb ik als teamleider en directeur gewerkt bij een aantal onderwijsorganisaties. Reorganisaties, fusies en het opheffen van opleidingen, opbouwen van nieuwe afdelingen, alles kwam voorbij. Dit had uiteraard veel impact op (het werkgeluk van) medewerkers. Ik heb enorm veel geleerd over psychologie, sociale processen en vooral over de invloed van leiderschap op menselijk gedrag, motivatie en welbevinden. Jarenlang heb ik medewerkers gecoacht op zowel vaardigheid als persoonlijke
ontwikkeling. Ik ben dan ook behoorlijk ‘doorgewinterd’ en heb ervaren wat werkt en wat niet. Mijn van nature mensgerichte leiderschapsstijl die uitgaat van vertrouwen en gelijkwaardigheid bleek keer op keer een succesformule.

Deze kennis en ervaring zet ik graag in om jou te helpen. Als coach, als sparringpartner bij specifieke casuïstiek, on-the-job, observator…. net waar jij de meeste behoefte aan hebt. Maatwerk dus! Na afloop ben jij in staat mensen te inspireren en te motiveren vanuit jouw eigen natuurlijke kracht.

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Leiderschapscoaching Zeeland Wouter
Leiderschapscoaching Zeeland Wouter