Persoonlijke coaching in Zeeland

Arvid

November 2020

Na lang nadenken was ik in mijn eerste leidinggevende functie van teamleider terechtgekomen. Terwijl ik daarvoor gewoon nog een collega was. Dat vond ik erg lastig. Zo lastig, dat ik er wakker van begon te liggen. Via mijn werkgever kwam ik met Wouter in aanraking. Samen hebben we mijn uitdagingen in kaart gebracht.

Wat vraagt de organisatie van mij? Wat heeft het team nodig voor verdere ontwikkeling? Hoe ga ik om met de verschillende verwachtingen? Waar en wanneer treed ik op? En op welke wijze? Hoe voer ik de functioneringsgesprekken? Ik heb er veel van opgestoken. Wouter zijn leidinggevende ervaring, hielp me antwoorden te vinden op mijn vragen. Dat gaf voor mij duidelijk meerwaarde.


Elise

Maart 2021

Wouter laat je zelf achter het antwoord komen. Hij laat je nadenken waardoor nieuwe inzichten ontstaan. Hij geeft vaak iets mee om over na te denken. Ik heb het gevoel dat ik alles kan zeggen, zonder dat ik hier op afgerekend word. Hij geeft terug dat bepaalde gedachten en struikelblokken normaal zijn. Dit is fijn om te weten.

Hij geeft tips over hoe je hiermee om kan gaan. Ik heb hier veel steun aan gehad. Hierdoor ben ik gegroeid als teamleider, maar ook als mens. Ik vind het fijn om uitgedaagd te worden. Deze aanpak werkt bij mij. Daarnaast was er ook genoeg ruimte om het uit mijzelf te laten komen en af en toe gaf hij wel advies als ik er zelf niet uitkwam. Hier had ik dan ook behoefte aan. Soms wil je ook gewoon een antwoord. Wouter is heel kundig. Een prettig persoon om mee te praten. Ik kan je Wouter als coach aanbevelen.


Nienke

Februari 2021

Ik vind het erg prettig dat Wouter openstaat voor wat je wilt vertellen en wat je wilt leren. Ik vond het prettig om te zien dat hij al heel snel door had waar dingen vandaan komen of welke dingen nog misgaan, nog voordat ik het zelf concreet doorhad. Door te stimuleren om zelf na te denken en oplossingen/antwoorden uit te spreken, realiseer ik meer wat ik moet doen om te verbeteren en waar knelpunten zitten.

Wouter vult weinig voor je in, maar stelt juist vragen om dit bij jezelf na te gaan. Ook de opdrachten die hij meegeeft, zijn nuttig en maken duidelijk waar ik tegenaan loop. De gesprekken hebben me opgeleverd dat ik handvatten heb gekregen om mijn gedachten wat meer toe te laten maar vervolgens ook weer los te laten.

Ik heb van Wouter verschillende tips gekregen die werken. En ook inzicht in waar dit vandaan kan komen, door mezelf hierover na te laten denken. Ik krijg het gevoel dat Wouter luistert en door zijn vragen te stellen, ga ik zelf nadenken. Op deze manier geeft hij toch een richting/advies aan, maar door de manier waarop, word je gestuurd om zelf na te denken.

Wat ik ook fijn vind, is dat hij ook soms dingen deelt waar hij ook tegen aan is gelopen in soortgelijke situaties en wat hij in die situaties heeft gedaan en wat het heeft opgeleverd. Ik heb de gesprekken als erg fijn ervaren. Na ieder gesprek voelt het alsof ik weer stappen heb gezet en heb ik handvatten om weer verder te gaan. Ook zet een gesprek me aan het denken, waardoor je goed naar jezelf en omgeving kijkt. Het is fijn om gerustgesteld te worden over een gevoel of iets waar ik mee zit.

Door met Wouter te praten, worden dingen heel normaal. Ook omdat hij laat merken dat hij goed snapt wat je bedoelt.

Bart

April 2021


In het leven gebeurt er van alles, zo was ik in een situatie terecht gekomen dat ik een “raadsman” zocht om samen mijn koers mee terug te vinden. Wouter heeft me geholpen mijn eigen waarden weer terug te vinden en om deze toe te passen in de uitdagingen die het leven me geeft. 

De aanpak van Wouter is recht voor zijn raap, en dat is precies wat ik kan gebruiken. Wouter houdt me een spiegel voor en ook nog eens op een manier dat het me raakt en bij me binnen komt. De coaching helpt me enorm om stevig te kunnen blijven staan, het is heel tof om weer terug in mijn eigen kracht te komen.

Eigenlijk herinnert Wouter me aan de dingen die ik best wel weet, zo is de draad weer herpakken heel vanzelfsprekend!  Bij Wouter voelt het veilig om naar mijzelf te kijken en met zijn hulp kan ik woorden geven aan alles wat ik voel.